coming soon

aynisi linki degistirdim. buda acilmazsa problem internet saglayicinda olabilir...

kontrol edilmis hali ekranda

sana uygun olan panel PARS panel bu paylaşımdaki pars linkleri playere ekle bein sport vip olan grupta senin istediklerin buradan paylaştım pars panel m3u url hepsini dene patlayan olur çatlayan olur elinde bulunsun..ni21111 wrote: ↑23 Sep 2025, 21:19 Tesekkurler 1DIR1 ama olmuyor, sagindan tuttum olmadi, solundan tuttum olmadi) bana lazim olan sadece bitrate degeri yuksek olan beinsports lar gerisini zaten izlemiyorum. Sagol yardimin icin. ilk ben yazmistim 1dir1 diye
) rakamlarla, bir nevi isim babasi oldum
)

Thanks, bu oldu ama 20-30 saniyede bir atiyor, ucretsiz yayinin olacagi bu1dir1 wrote: ↑23 Sep 2025, 22:35sana uygun olan panel PARS panel bu paylaşımdaki pars linkleri playere ekle bein sport vip olan grupta senin istediklerin buradan paylaştım pars panel m3u url hepsini dene patlayan olur çatlayan olur elinde bulunsun..ni21111 wrote: ↑23 Sep 2025, 21:19 Tesekkurler 1DIR1 ama olmuyor, sagindan tuttum olmadi, solundan tuttum olmadi) bana lazim olan sadece bitrate degeri yuksek olan beinsports lar gerisini zaten izlemiyorum. Sagol yardimin icin. ilk ben yazmistim 1dir1 diye
) rakamlarla, bir nevi isim babasi oldum
)
buradan bak pars panel url leri >> viewtopic.php?p=117879#p117879
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests