Sat Forum Live Community For Sat Tv Feeds Hunting, Frequency Updates, Cccam iptv, Oscam Config+Setup Also Enigma2 Helps, Discussion Tips And Learning Web!..
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ni21111 wrote: ↑23 Sep 2025, 21:19
Tesekkurler 1DIR1 ama olmuyor, sagindan tuttum olmadi, solundan tuttum olmadi ) bana lazim olan sadece bitrate degeri yuksek olan beinsports lar gerisini zaten izlemiyorum. Sagol yardimin icin. ilk ben yazmistim 1dir1 diye ) rakamlarla, bir nevi isim babasi oldum )
sana uygun olan panel PARS panel bu paylaşımdaki pars linkleri playere ekle bein sport vip olan grupta senin istediklerin buradan paylaştım pars panel m3u url hepsini dene patlayan olur çatlayan olur elinde bulunsun..
Thanks, bu oldu ama 20-30 saniyede bir atiyor, ucretsiz yayinin olacagi bu ucuz etin yahnisi misali, en iyisi yine relax panellere dalmam yine, pars ta dedigim o yuksek kaliteli bsport mor lar var ama kesinti yapiyor, mac izlerken zirt pirt kesintili izleyecegime dusuk kaliteli relax daha iyi, sagol.
bu fransız paneldeki > |TR| BIEN SPORTS㉨ > gruptaki yayinlar size uygun olabilir deneyebilirsiniz geri dönüş durumunu bildiriniz...
╭─➤ Başlangıç Tarihi ➤ 2025-09-15 15:47:44
├─ Bitiş Tarihi ➤ 2026-09-15 13:46:00
├─ Aktif Bağlantılar ➤ Evet
├─ Maksimum Bağlantılar ➤ 1
├─ Kanal Sayısı ➤ 3619
├─ Film Sayısı ➤ 19
├─ Dizi Sayısı ➤ Bilinmiyor
╰─➤Kategoriler ➤ TR | ULUSAL TR | ULUSAL 4K TR | HEVC TR | kızIN SPORT TR | kızIN SPORT (VIP) TR | kızIN SPORT FEED TR | S-SPORT TR | TABii SPOR TR | EX-XEN SPORT TR | SPOR TR | TIVIBU SPORT TR | BELGESEL TR | BELGESEL 7/24 TR | HABER TR | BOX OFFICE TR | kızIN MEDIA SINEMA TR | D-SMART & TIVIBU SINEMA TR | SINEMA 7/24 TR | YERLİ DIZI 7/24 TR | YABANCI DIZI 7/24 TR | CINE BOX 7/24 TR | CINE BOXSET 7/24 TR | CINE STARS 7/24 TR | YESILCAM SINEMA 7/24 TR | ANIMASYON SINEMA TR | MUZIK TR | COCUK 7/24 TR | DINI TR | YEREL TR | QHD DE | STANDARD DE | REGIONAL DE | KIDS DE | DOKU DE | MUSIK DE | SKY DE | SKY SELECT DE | CINEMA DE | KINO DE | KINO BOX DE | KINO BOXSET DE | ACTOR KINO DE | 24/7 DE | SPORT DE | SKY SPORT DE | DAZN DE | DAZN BUNDESLIGA DE | DAZN LALIGA DE | DAZN SERIE A DE | DAZN LIGUE 1 DE | DAZN GROUP & CL DE | DAZN EVENT DE | SPORT EVENT DE | SPORT DEUTSCHLAND DE | DYN SPORT DE | RTL+ SPORT EVENT DE | MAGENTA SPORT DE | QHD DE | HEVC DE | KABEL AT | STANDARD AT | PRIVATE AT | KIDS AT | CANAL+ AT | SPORT AT | SKY SPORT WS | WORLD SPORT WS | DAZN FIFA WS | UHD SPORT FOR ADULTS FOR ADULTS 24/7
ilk mesajdaki kanallar ile XXX ler aktiftir.
15-09-2026 kadar izleyebilirsiniz..